Рецензии на книгу « Oxford Heroes 2.Student's Book and MultiROM Pack »

Rebecca Robb Benne, Jenny Quintana

Сучасний навчально-методичний компекс Oxford Heroes цілком відповідає вимогам шкільної програми, якнайкраще підходить для дітей 10-14 років. Він розроблений таким чином, аби зацікавити учнів саме цього віку, викликати у них щире бажання вивчати англійську мову.

Комплекс 3-рівневий і складається з наступних частин:

• oxford heroes 1 – відповідає рівню освоєння англійської beginner(початковий);

• oxford heroes 2 –elementary (елементарний);

• oxford heroes 3– pre-Intermediate – intermediate(нижчесереднього–середній).

Перша частина комплексу, тобто oxford heroes 1 – це яскравий та надзвичайно захоплюючий курс, який знайомить дітей з основами англійської, розповідаючи про пригоди героїв. Продовження oxford heroes 2 містить ще більше уроків і вправ, збалансована програма дозволяє одночасно розвивати навички читання, письма та говоріння. Заключний блок oxford heroes 3 допомогає юним учням набратися впевненості у спілкуванні англійською, краще освоїти граматику, поповнити словниковий запас.

Комплекс Oxford Heroes припаде до душі не лише учням, але і вчителям. ВІн вирізняється зручним календарно-тематичним плануванням, містить безкоштовний буклет з тестами. НМК дозволяє розвивати одночасно всі мовні навички, надає широкі можливості для практики.

Кожен примірник містить MultiROM з іграми, тестами, інтерактивними вправами для відпрацювання граматичних правил та нової для учнів лексики. Усі розділи розпочинаються з захоплюючих історій про подорожі героїв. Змістовні та цікаві тексти для читання та піснідодатково мотивують учнів працювати на уроці на повну силу. Все це допомагає вчителю щоразу перетворювати звичайний урок англійської на веселу навчальну пригоду.

У підручнику дванадцять розділів, кожен з яких містить по три уроки. Урок починається з вивчення нової лексики та граматичних структур і логічно переходить у тренування навичок зі застосування отриманих знань. Розділи на повторення (Revision) і завдання в робочому зошиті містять також додаткову лексику. У розділах, присвячених письму, ви знайдете тексти-моделі, добірку підготовчих завдань, а також чіткі рекомендації з написання учнями власних текстів. Все це чудово розвиває вміння писати англійською, закладає фундамент для подальшої підготовки до іспитів.

Преподавание по учебно-методическому комплексу New Language Leader